ClubRalliart.com  
  #351  
Old 09-17-2013, 04:12 PM
jRox's Avatar
jRox jRox is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 830
Default

BUMP for Tuesday!
Reply With Quote
  #352  
Old 09-19-2013, 03:21 PM
jRox's Avatar
jRox jRox is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 830
Default

BUMP for Thursday!
Reply With Quote
  #353  
Old 10-14-2013, 03:36 PM
jRox's Avatar
jRox jRox is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 830
Default

BUMP for Monday!
Reply With Quote
  #354  
Old 10-16-2013, 05:25 PM
jRox's Avatar
jRox jRox is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 830
Default

BUMP for Wednesday!
Reply With Quote
  #355  
Old 10-21-2013, 01:24 PM
jRox's Avatar
jRox jRox is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 830
Default

BUMP for Monday!
Reply With Quote
  #356  
Old 10-24-2013, 02:37 PM
jRox's Avatar
jRox jRox is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 830
Default

BUMP for Thursday!
Reply With Quote
  #357  
Old 10-24-2013, 07:32 PM
Michael Michael is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Default HID help with JROX Harness

-Hey everyone, sometimes I get weird buzzing noises (not the noise that it makes when it warms up) that are constant and sometimes it flickers on Position 0. What am I doing wrong here?
-I have attached a picture of my diagram. Sorry its messy, I wasn't initially going to put it up at all, but might as well. All highlighted paths means it's plugged into something. The 3 things that are not highlighted are hanging free and not plugged into anything
-I will pay anyone $20 (through paypal only) who can help me.
-I have installed my HID kit and everything. And I’m using your jrox relay harness.

FOR THE HID KIT.

Driver Side
1-Installed the bulb into the housing
2-Installed the long signal wire into the Ballast Female
3-Installed the circular x2 from the bulb to the ballast
4-Installed the short plug FROM the bulb into the FACTORY HARNESS

Passenger Side
1-Installed the bulb into the housing
2-Installed the long signal wire into the Ballast Female
3-Installed the circular x2 from the bulb to the ballast
4-Installed the short plug FROM the bulb in the FACTORY HARNESS

——
Okay, so now I have JUST the HID KIT installed, I am now putting in the JROX DRL/Relay Harness…

***WORKING WITH THE PASSENGER SIDE HERE***
1-I disconnect the long signal wire from the bulb to the Ballast (Step 2 of Passenger Side)
2-I CONNECT the Male 9006 PASSENGER(jrox harness) into the Ballast Female (In place of the previous step)
3-I ground the negative wire into a bare metal bolt on the chassis
4-At this point the wire from the bulb that WAS plugged into the ballast before it got replaced by the jrox harness is now hanging freely (not plugged into anything)
5-ALSO, short plug FROM the bulb is STILL connected into the PASSENGER side FACTORY HARNESS. <—Here I am not sure whether or not to disconnect it from the factory harness or to leave it plugged in.
6-This is now complete for the Passenger Side

***WORKING WITH DRIVER SIDE NOW***

1-I disconnected the signal wire from the bulb to the ballast (Step 2 of DRIVER side)
2-I CONNECT the Male 9006 DRIVER (jrox harness) to the Ballast Female. (In place of the previous step)
3-I ground the negative wire that was connected to the Male 9006 DRIVER onto a metal bolt of the chassis.
4-I CONNECT the positive (red wire) into the Battery Positive. (Under the red flap box thing)
5-Now I DISCONNECT the short plug from the bulb to the FACTORY Harness
6-I did step 5 in order to make room for the 9006 FEMALE (jrox harness) to plug into the FACTORY HARNESS DRIVER SIDE.
7-At this point the DRIVER SIDE short plug from the bulb that was previously connected to the driver side factory harness before it got replaced with the jrox female 9006 plug (step 6), it is now hanging freely (not plugged into anything)
8-Also the longer signal wire from the same bulb that was previously connected to the ballast before it was replaced with the Male 9006 DRIVER (jrox harness) is also hanging freely (not plugged into anything)

So this is basically my set-up right now. To summarize, everything is plugged into something and I made sure I followed jrox instruction very well. The only things that are NOT plugged in and are hanging freely are

Both Driver + Passenger Side longer signal wire that was connected to the ballast before being replaced by jrox Male 9006 plugs.
And finally the short plug from the driver side bulb that was plugged into the factory harness before it was replaced with the 9006 Female (jrox harness)
Also, the FACTORY HARNESS from the PASSENGER SIDE is STILL plugged in with the bulb. Is this correct?

Guys, ESPECIALLY jrox, I’m sorry this was so long. I’m just trying to make it as clear as possible since I’m horrible with electrical stuff. Any help would be greatly appreciated and again I will pay anyone $20 through paypal if they can help me fix this. I’m scared to use my remote starter in the morning because the lights will flicker and buzz as my car warms up in the winter and it’ll cause attention...
Attached Images
File Type: jpg IMG_5528.jpg (91.9 KB, 5 views)

Last edited by Michael; 10-24-2013 at 07:37 PM.
Reply With Quote
  #358  
Old 11-06-2013, 06:00 PM
jRox's Avatar
jRox jRox is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 830
Default

To be honest, I had trouble reading all that, but no worries lol.

I took a look at your picture. I edited to how everything should be connected. If it's not shown in the picture, then the plug/socket is not used.

If you still have questions, shoot me a PM here or on eBay.
Attached Images
File Type: jpg IMG_5528.jpg (172.5 KB, 1 views)
Reply With Quote
  #359  
Old 11-19-2013, 07:44 PM
jRox's Avatar
jRox jRox is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 830
Default

BUMP for Tuesday!
Reply With Quote
  #360  
Old 11-25-2013, 04:42 PM
jRox's Avatar
jRox jRox is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 830
Default

BUMP for Monday!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:43 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright (c) 2011 RnD Media LLC