ClubRalliart.com Find the perfect San Francisco real estate agent
  #1  
Old 12-12-2013, 08:43 PM
SoCalRalliart's Avatar
SoCalRalliart SoCalRalliart is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 12
Exclamation Please help with AWD system!!!!!

So I have a 2012 Ralliart New Turbosmart duel port B.O.V. full upper from ultimate racing and I have a boostpill from them as well as well as the proper GST tune for the car other then that everything is stock. There is about 22.5K miles on the car and just out of know where my car says that I need to have the AWD system looked at, There is no unusual noises and the car performs just as it always has. Does anyone have any of these experiences and is this something I can just wipe myself.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-12-2013, 10:47 PM
beefyralliart beefyralliart is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 50
Default

You may just need to clear the message using the info button. Or it may be the ACD pump. But since you have low mileage and you live in SoCal, I doubt it is the ACD pump. You can always have the dealer check. Since you are under warrranty.

Last edited by beefyralliart; 12-13-2013 at 10:41 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-13-2013, 03:13 AM
tencents's Avatar
tencents tencents is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Sydney, Australia
Posts: 188
Default

I've had this the display, it disappear shortly afterwards though. According to the user manual if u get this park the car on the side turn off the car. Turn it back on it should go away. If not it needs to pay a visit at the dealers
__________________

-GST basemap
-AMS boostpill
-Works Highflow Drop in air filter
-EVO X BPV
-UR UICP
Reply With Quote
  #4  
Old 12-13-2013, 09:02 AM
SoCalRalliart's Avatar
SoCalRalliart SoCalRalliart is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 12
Default

okay cool thank you for your advice helps a lot
Reply With Quote
  #5  
Old 03-17-2014, 01:54 PM
RalliNoob's Avatar
RalliNoob RalliNoob is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Default

Not true.

I just took mine in for 35,000 service, and the 4WD light came on... 2,000 dollar ACD pump needs replaced.

And I just paid this damn car off...
Reply With Quote
  #6  
Old 03-17-2014, 04:01 PM
CodeRallyRed's Avatar
CodeRallyRed CodeRallyRed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Plainfield In
Posts: 31
Default

I got that message after a lot of snow power sliding with some friends haha. It went away after I turned it off and turned it back on though
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:38 AM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright (c) 2011 RnD Media LLC